Prin accesarea si navigarea acestui website, sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile de utilizare.

1. Continutul website-ului si drepturile asupra acestuia : Textele, imaginile si toate elementele din website sunt oferite doar cu scop informativ si uz personal vizitatorilor/utilizatorilor.

2. Raspundere: Ne rezervam dreptul de a publica informatii avand doar titlu informativ, neavand nici o culpabilitate legata de eventualele erori aparute, virusi sau alte evenimente informatice si nu putem fi considerati responsabili in nici un caz pentru daunele produse utilizatorilor prin accesarea acestui website.

3. Securitate: Prin accesarea acestui website, vizitatorii/utilizatorii isi exprima acordul sa nu modifice, dezactiveze sau interfereze in orice fel cu elementele de securitate din website, nici sa nu decurga la actiuni ce ar aduce daune sau prejudicii detinatorilor site-ului. In cazul in care nu se respecta toate situatiile mentionate, vor accepta sa despagubeasca eventuale daune realizate.

3. Alte informatii: Prin completarea formularului de contact se vor solicita informatii care vor avea ca scop facilitarea comunicarii cu posibilii client. S.C WEBROCKS SOFTWARE S.R.L va pastra confidentialitatea acestor informatii (conform legii 677/2001 referitoare la protectia informatiilor cu caracter personal). Odata cu accesarea acestui website, ati acceptat toate cerintele mentionate mai sus si le veti respecta. Ne puteti contacta daca exista intrebari si nelamuriri legate de accesarea si navigarea in acest website la adresa de e-mail office@webrocks.ro